معرفی چند سایت علمی برای جستجو و دانلود رایگان مقالات اوپن اکسس

شاید شما نیز از مراجعه به پایگاه‌های علمی مختلف و دیدن تعداد زیادی مقاله که نمی‌توان به آن‌ها دسترسی داشت خسته شده باشید. با این حال باید بدانید که مجلات بسیار زیادی در دنیا به صورت اوپن اکسس منتشر می‌شوند که امکان جستجو و دانلود رایگان مقالات آن‌ها وجود دارد. یعنی شما می‌توانید نسخه کامل و فول تکست مقالات آن‌ها را دانلود کنید.

در اینجا چند سایت علمی برای جستجو و دانلود رایگان مقالات اوپن اکسس را به شما معرفی خواهیم کرد. به جرات می‌توان گفت که با جستجو در این سایت‌ها می‌‌توانید به تقریباً تمامی مجلات معتبر اوپن اکسس دنیا دسترسی داشته باشید.

سایت‌های علمی برای جستجو و دانلود رایگان مقالات اوپن اکسس

۱- CORE

وبسایت CORE یک پایگاه گردآوری مقالات ژورنال‌های اوپن اکسس است. این پایگاه به شما امکان جستجو در میان بیش از ۶۶ میلیون مقاله اوپن اکسس را می‌دهد. در حدود ۵ میلیون مقاله از بین این مقالات به صورت مستقیم از سایت CORE قابل دانلود است و سایر مقالات نیز دارای لینک دسترسی و دانلود در سایت ناشر مجله هستند. این سایت امکانات جستجوی متنوع و مناسبی را در اختیار پژوهشگران قرار می‌دهد.

برای ورود به سایت CORE اینجا کلیک کنید

۲- Directory of Open Access Journals یا DOAJ

این پایگاه در سال ۲۰۰۳ راه اندازی شده است و هدف آن افزایش دسترسی به مجلات اوپن اکسس می‌باشد. مجلات نمایه شده در این پایگاه تقریباً تمامی حوزه‌های علوم را پوشش می‌دهد. این پایگاه قابلیت دسترسی به مجلات با کیفیت بالا را فراهم می‌کند. در این پایگاه بیش از ۲ میلیون مقاله و ۹٫۵۱۹ مجله نمایه شده است.

برای ورود به سایت DOAJ اینجا کلیک کنید

جستجو و دانلود رایگان مقالات اوپن اکسس

۳- ScienceOpen

این پایگاه به عنوان یک شبکه پژوهش و نشر فعالیت دارد و دسترسی به بیش از ۴۴ میلیون مقاله اوپن اکسس را فراهم می‌کند. اگرچه برای دانلود مقالات این پایگاه باید در آن ثبت نام کنید، اما ثبت نام رایگان است. جستجوی پیشرفته این وبسایت بسیار عالی و با جزئیات کامل طراحی شده است. این پایگاه که در برلین قرار دارد در سال ۲۰۱۳ و با هدف ارتباط آسان‌تر بین جامعه دانشگاهی ایجاد شده است.

برای ورود به سایت ScienceOpen اینجا کلیک کنید

۴- Public Library of Science یا PLOS

پایگاه PLOS نقش بزرگی در دنیای مجلات اوپن اکسس بازی می‌کند. این پایگاه هم اکنون ۷ مجله علمی بسیار مشهور را منتشر می‌کند. همان‌گونه که در یکی از مطالب پیشین درباره مگا ژورنال‌ها اشاره شد، مجله PLOS ONE که توسط انتشارات PLOS منتشر می‌شود به عنوان اولین و مهم‌ترین مگا ژورنال دنیا شناخته می‌شود. در پایگاه PLOS می‌توانید به صدها هزار مقاله اوپن اکسس به صورت فوری و رایگان دسترسی داشته باشد.

برای ورود به سایت PLOS اینجا کلیک کنید

جستجو و دانلود رایگان مقالات اوپن اکسس

۵- Education Resources Information Center یا ERIC

ERIC وابسته به موسسه علوم آموزشی می‌باشد و همان‌گونه که از نام آن پیداست قابلیت دسترسی به منابع علمی مرتبط با آموزش و یادگیری را فراهم می‌کند. تمامی مقالاتی که در این سایت جستجو می‌شوند به سایت اصلی مجله لینک شده‌اند. یک نکته مهم این است که برخی از مقالات این وبسایت رایگان و برخی غیر رایگان هستند اما شما می‌توانید در هنگام جستجو فقط مقالات رایگان را انتخاب کنید که با گزینه Full text available on ERIC مشخص شده‌اند.

برای ورود به سایت ERIC اینجا کلیک کنید

۶- Semantic Scholar

این پایگاه یکی از منحصر به فردترین پایگاه‌های جستجو و دانلود رایگان مقالات  علمی در دنیا است که از هوش مصنوعی برای دسته بندی میلیون‌های مقاله استفاده می‌کند. اگرچه برخی از مقالاتی که در این سایت وجود دارد دارای فول تکست نیستند اما با انتخاب یک گزینه، می‌توانید تنها مقالاتی که دارای نسخه pdf هستند را انتخاب کنید. تعداد مقالات فول تکست این پایگاه بسیار زیاد است و می‌توانید تا حد زیادی به نتایج مورد نظر خود برسید.

برای ورود به سایت Semantic Scholar اینجا کلیک کنید

همچنین ببینید

شیوه های برون رفت از تاثیرات منفی سلبریتی ها بر نوجوانان

شیوه های برون رفت از تاثیرات منفی سلبریتی ها

واژه «سلبریتی» از کلمه«celebrity» در زبان انگلیسی گرفته شده است که معادل واژه های «مشهور»، «معروف» و «نام آشنا» در زبان فارسی است. اصلی ترین کاربرد این واژه را می توان از اوایل قرن بیستم دانست ولی مفهوم واژه «سلبریتی» به عنوان یک شخص مشهور و شناخته شده، قبل از این دوران نیز وجود داشته و این واژه مورد استفاده قرار می گرفته است. به طور کلی می توان سلبریتی را به معنای فردی دانست که توسط تعداد قابل توجهی از افراد شناخته می شود و به دلیل دستاوردها، شهرت، محبوبیت و یا حضور فعال در رسانه‌ها و جوامع مختلف شناخته می‌شود. این افراد غالبا به عنوان تاثیرگذار در دیگر افراد جامعه در همه رده های سنی شمرده می شوند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.